Emelje fel épületét a Metalleca® testreszabható ajtó- és ablakszerkezetével

- 2023-04-25-

Metalleca®, a magas színvonalú építési megoldások vezető szállítója, a közelmúltban új termékcsaládot dobott piacraajtó és ablak tartozékok, amely a funkcionalitást és az esztétikát egyaránt biztosítja. Az innováció iránti elkötelezettségéről és a vevői elégedettségről ismert cég egy sor olyan terméket mutatott be, amely testreszabható a különböző építészeti tervek igényeinek megfelelően.

Az új ajtó- és ablakkiegészítők prémium anyagokból, köztük alumíniumból, rozsdamentes acélból és sárgarézből készülnek, biztosítva a tartósságot és a kopásállóságot. A tartozékok különféle kivitelben kaphatók, beleértve a polírozott, szálcsiszolt és szatént, hogy kiegészítsék bármilyen belső vagy külső dizájnt.

A Metalleca® ajtó- és ablaktartozék-kínálatában megtalálhatók a kilincsek, zárak, zsanérok és számos egyéb vasalat, amelyek elengedhetetlenek az ajtók és ablakok biztonságos és hatékony működéséhez. A cég termékeit tesztelték, hogy megfeleljenek a nemzetközi szabványoknak, és megfelelnek a különböző biztonsági és minőségi tanúsítványoknak.

A Metalleca ajtó- és ablaktartozékainak egyik legfontosabb jellemzője a testreszabhatóság rugalmassága. A cég egyedi tervezési követelményekhez szabhatja a termékeket, így biztosítva, hogy a kiegészítők zökkenőmentesen illeszkedjenek az épület általános megjelenéséhez. Ez a funkció népszerűvé tette a termékeket az építészek, tervezők és építők körében, akik egyedi és testreszabott megoldásokat keresnek projektjeikhez.

Funkcionalitásuk és testreszabási lehetőségeik mellett a Metalleca® ajtó- és ablaktartozékai környezetbarátak is. A vállalat fenntartható gyártási folyamatokat és anyagokat használ, amelyek minimális hatással vannak a környezetre.


A Metalleca ajtó- és ablaktartozékai világszerte elérhetők hivatalos márkakereskedői és forgalmazói hálózatán keresztül. A vállalat átfogó műszaki támogatást és értékesítés utáni szolgáltatást is kínál annak érdekében, hogy az ügyfelek zökkenőmentesen élhessenek.