A különbség az alumínium öntvény és az alumíniumötvözet öntvény között

- 2021-08-31-

Sok termék készültalumínium öntvény, és gyakran látjuk árnyékukat a mindennapi életünkben: az utcán futó végtelen járművek, az utcai lámpaoszlopok és a járókelők által tartott mobiltelefonok mind alumíniumból készültek. Öntött anyag.

Csak egy szó különbség van az alumínium öntvény és az alumíniumötvözet öntvény között, így sokan összetévesztik a kettőt, de nem tudják, hogy ez a kétféle öntés valójában különbözik egymástól annak érdekében, hogy jobban segítsenek mindenkinek erősebb Az alumínium öntvény és az alumíniumötvözet öntvény közötti különbség, részletesen leírjuk a köztük lévő különbségeket a teljesítményjellemzők, az alkalmazási kör és a gyártási előnyök alapján. Amikor a fogyasztók öntött öntvényeket választanak, saját igényeik alapján választhatnak megfelelő öntött termékeket is.

Az alumínium présöntés legfontosabb alapanyaga az alumínium. Miután az alumínium profilt folyadékra hevítették, azt az öntőgép szerszámába vezetik, majd öntésnek vetik alá. Ez alapvetően az alumínium présöntés teljes folyamata. Az alumínium nagyon jó keringéssel és hajlékonysággal rendelkezik, ezért széles körben használják a présöntés területén, és az alumínium profilokból készült alkatrészek megjelenése szép és nagyvonalú, és az alumínium ára nem drága, így a gyártási költség jelentős A csökkentés sok vagyont teremtett a vállalat számára.

A legfontosabb termelési alapanyagokalumíniumötvözet öntvényalumíniumötvözet és alumínium. Az alumíniumötvözet öntvénye, amelyet az alumíniumöntési eljárással állítanak elő, nagyon jó simaságú. Az alumíniumötvözet présöntvény kialakítása után csiszolni kell. Polírozáskor némi nátrium -cianid hozzáadása gátolhatja a korróziót és javíthatja a fényezés színét. Az oldat utáni alumíniumötvözet öntvényeket kifejlesztették, amelyek nagyon jó síkosságúak és fényes gyakorlati hatásokkal rendelkeznek. Az alumíniumötvözet öntvényt általában elektronikus eszközökben, motorokban és más területeken használják. Teljesítménye robusztusabb, és rugalmassága nagyobb. A mechanikus alkatrészek kulcsfontosságú alkotóeleme.